Catering Roslagen erbjuder catering i Stockholm och vi är specialiserade på catering till företag och privatpersoner. Vi arbetar alltid med råvaror av högsta kvalité som våra duktiga kockar förädlar på bästa sätt.Vi erbjuder exklusiv catering och samtidigt har du möjlighet att välja praktiska tjänster som underlättar för dig. När du anlitar oss får du därför mer tid till dina egna gäster och förberedelser. Genom vår personliga service och omtanke om dig som beställare tillsammans med en flexibilitet utöver det vanliga skapar vi utmärkta förutsättningar för ett lyckat event.Förutom riktigt bra catering av mat erbjuder vi även dryck, hyrgods, personal och mycket mer. Vi har även en strävan efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

Vi erbjuder ett mycket stort utbud av cateringprodukter och vår målsättning är att erbjuda catering, tjänster och personlig service utöver det vanliga. I nära samarbete med våra noga utvalda samarbetspartners har vi därför stora möjligheter att erbjuda allt du behöver till ditt bröllop, fest, kick-off, middag och vid andra tillfällen när du är i behov av en stabil cateringleverantör med rätt känsla för service.

Vårt cateringutbud är stort, men för att göra det enklare för er har vi begränsat vår cateringmeny till att innehålla våra mest levererade maträtter. Vi kan givetvis också tillhandahålla mat för allergiker, vegetarianer och annan specialkost.