Catering av våra bufféer serveras på uppläggningsfat med serveringsbestick. Vi har valt att presentera de mest populära bufféerna, men hör gärna av dig om du inte hittar det du söker, så skräddarsyr vi en buffé som passar dig perfekt! Till samtliga bufféer vill vi att ni är minst 20 gäster. Om ni är färre, föreslår vi istället våra populära delikatesstallrikar. Priser visar: ex.moms / inkl.moms.

Buffé Fritiof Andersson

Bakad fjordlax i kub ”citron, vitlök och örter” med ängsblommor
Kryddstekt rostbiff ”rulle” med friterad lök och machésallad
Pepparotsfärskost
Krämig potatissallad med sauce verte och kapris
Rostade gotländska betor, balsamicosirap, getost, nötter och blad
Lättbakade vikentomater och färska ängsörter
Västerbottensostpaj som serveras med skagenröra på räkor och kräftor (varm paj)
2 sorters dessertostar med marmelad och kex
Hembakat ljust bröd, rågbröd och smör
155 kr / 174 kr

Buffé Resa med Evert Taube

(minimum 20 personer)
Chèvreost med honung och nötter (Frankrike)
Kallrökt norsk fjordlax med rädisor och sojabönor samt örtsås (Norge)
Räk- och pilgrimsmusselceviche med lime, koriander och chili (Mexiko)
Gambas al ajillo (miljömärkt) med vitlök och chili (Spanien)
Skagen på kräftor och räkor toppat med löjrom (Sverige)
Samosas ”khibhe” med kanelkryddade köttfärs och fetaost i knyte (Grekland)
Kryddgrillade kycklingspett med aivar och tabbouleh (Turkiet)
Nudelsallad med kokosmarinerad rostbiff med chili och jordnötter (Thailand)
Insalata mista med grillade kronärtskockor och hyvlad parmesanost (Italien)
Bröd och smör
189 kr / 209 kr

Asiatisk Buffé

Äggnudlar med rostade sesamfrön och soyamarinerad lök
Inkokt shiitakesvamp med röd curry
Små vegetariska vårrullar med Restaurang-gjord sweet chili, kryddad med lime och koriander
Morot- och soyabönsallad med wasabicrême
Sallad på rättika och rädisa med citron och thaibasilika
Räkor i soyamarinad med chili och lime
Minutmarinerad lax med lime, chili, salladslök och ingefära
Korianderstekt kyckling med i sötstark sås
Biffsallad med glasnudlar
205 kr / 230 kr

Mixad orientalisk buffé

Tom Ka Gai
Scampi på bädd av mango och tunna grönsaksstrimlor
Goong paet Kapow-Wokade räkor med het basilika
Vegovårrulle
Mixed melon med gurka och mynta
Japanska laxrullar med wasabi och tunnbröd
Kyckling satayspett
Bo Luc Lac-Ljummen Biffsallad med vattenkrasse
Rostad sötpotatis med chilipeppar och charlottenlök
Exotiskt frukter
Såser och tillbehör
269 kr / 301 kr

Sommarbuffé Väddö

Med dofter från sommarens bris
Fänkålsfrö-sotad Fogdölax med kryddörtdipp och ängsblommor
Lättbakade inlagda solmogna tomater med olivolja, vitlök och örter
Miniquiche med prästost, rökt sidfläsk och vårlök
Löjromsröra smaksatt med dijon och rödlök samt dill
Grillad majskycklingfilé (varm)
Rödvinssås med brynt smör (varm)
Tryffelcremé
Rostade primörer och färskpotatis (säsong) med ramslök och pepparrot
Hembakat bröd och skärgårdssmör (vitlök, gräslök & havssalt)
199 kr / 223 kr

Buffé Von Schewen

Strömming (brännvinsmak & östkustsmak)
Inlagd stekt strömmingsflundra
Inkokt havsöring med sauce verde
Primörsallad med rädisor, salladslök och rostade betor
Lättgravad färskrökt (Najad) laxfilé med lime och örtsås
Rökt Tvärnö skinka med bitar av lagrad ost
Delikatesspotatis-sallad kryddad med dill,kapris, senap och rödlök
Hårt bröd, limpa och vispat Skärgårdssmör (vitlök, gräslök & havssalt)
185 kr / 207 kr

Stockholmsbuffé

Hel varmrökt lax från Fogdö, Roslagen, serveras med färska örter i vit kall sås
Västerbottenpaj med sallad på räkor, kräftor, minitomat och dillblad
Citronmarinerat kalvinnanlår
Kapris & potatissallad, vinegrette och Dijon
Cesarsallad med parmesanost och vitlöksstekta trekantskrutonger
Brie och gambozolaost med paprika,druvor, fikonmarmelad och kex
Hembakat bröd och smör
189 kr / 212 kr

Buffé Wilhelm Moberg

Skagenröra på Bohusräkor och kräftor, serveras i glas med löjrom och krutong (behåll glaset)
Chilikryddade kycklingspett med aijvardipp och tabbouli med avokado
Paj med soltorkade tomater, spenat, oliver, grillad squasch och fetaost
Tzatziki
Fräsch sommarsallad med pinjenötter, rucola, kronärtskockor och parmesanost
Tre sorters franska ostar med fikonmarmelad och kex
Stenugnsbakat ljust bröd, och vispat brynt smör
185 kr / 207 kr

Vegansk buffé

Friterade Jalapeños, samt friterad Oumph på zucchini med rostat mix på nötter
Quiche med spenat, soltorkad tomat, rostade pinjenötter
Ugnsgrillade rotfrukter med lime och färskriven pepparrot
Oliv och ruccola-blandning
Nudlar Szechuan
Salsa med färsk koriander
Färsk potatis med havrefraiche och dill
Mixed sallad med melon och rostad tofu
Tortilla tårta med blandad skogssvamp & vegan-ost
Hembakat bröd
175 kr / 196 kr

Mideast Meze

Tabouleh (syrlig sallad med persilja, mynta och bulgurvete)
Dolmadákia – risfyllda vinbladsdolmar
Baba Gannouj (röra på grillad aubergine och tahini)
Hummus be Tahini (röra med kikärtor och tahini)
Shish Kebab Tawuk (citronmarinerat kycklingspett med olika såser)
Börek (filoknyten med fetaost & pinjenötter)
Pitabröd och oliver
175kr / 196 kr

 

Det går att utöka Mezen med följande rätter

Falafel – friterade kikärtskroketter   18 kr / 20 kr/ port.

Rosendoftande fruktsallad med granatäpple   18/ kr / 20 kr

Kibbeh – Pinjefyllda och friterade lammkroketter   30 kr / 33 kr

Baklava – Nöt och honungskaka   15 kr / 17 kr

Kulfi – Yoghurtglass   15 kr / 17 kr

Exotiskt fruktfat   25 kr / 28 kr

Tapasbuffé lyx

Pan de Ajo – Vitlöksbröd
Ensaladilla rusa (krämig tonfiskröra med potatis, ärtor mm.)
Champiñones al ajillo (vitlökschampinjoner)
Räkceviche­­­­ (räkor med avacodosallad och lime)
Boquerones en vinagre (färsk marinerad ansjovis)
Mejillones rellenos (fyllda gratinerade musslor)
Gazpacho (kall grönsakssoppa)
Albóndigas con tomate (spanska köttbullar i tomatsås)
Tortilla Espanol (spansk bondomelett)
Ensalada de tomate (tomatsallad)
Ensalada mixta (blandsallad)
Jamón Serrano (spansk lufttorkad skinka)
Calamares fritas (friterad bläckfisk)
Gambas al ajillo (heta tigerräkor i vitlök)
Queso de Manchego (spansk ost)
269 kr / 301 kr

Runt Medelhavet

Gnocci med soltorkad tomat och örter
Inkokt potatis med saffran, citron och oliver
Rimmad och brynt zuccini med svartpeppar och rostad vitlök
Tomat och mozarella med basilika
Melon i bitar med kallpressad olivolja
Vitlök- och chilimarinerade räkor
Bläckfisk stekt med vitvin och scharlottenlök
Vitello Tonato
Parmaskinka Olivdipp samt nybakat bröd
250 kr / 280 kr

Favoritbuffé

Skagenklämma på mjukt tunnbröd med rödlök och löjrom
Paj med fetaost, mozzarella, soltorkad tomat & grillad zucchini
Spenat & gurkyoghurt
Getosttartelett med honungsrostade nötmix
Grillad kycklinglårfilé BBQ (varm)
Krämig Fransk potatis & palsternacka-gratäng (varm)
Rostad paprikadipp
Kronärtskockssallad med grillad grön sparris, parmesanost, minitomater & ruccola
Hembakat bröd
Hummus
Tre sorters ost med fikon- och lagerbladsmarmelad samt kex
205 kr / 230 kr

Buffé San Remo

Tomater ”pomme amore” och mozzarella serveras med örter
Gödkalv ”58°C” rosmarin, citron, rostad oliv och Dauro olivolja
Italiensk Salami picante med råstekt sparris
Pasta ”cremoso” med vitlöksstekt ostronskivling, rökt sidfläsk och kronärtskocka
Grillad fänkål med hyvlad parmesanost och pinjenötter
Olivstekt marinerad lax med trädgårdsörter
Örtcremé med kapris
Kyckling och svart trumpetsvamp ”rulle” med pistagenötter och tryffelcremé
Heta räkor (miljömärkt) Aglio, Olio e Peperoncino
Aioli
Tortilla de patata med olivtapenad
Taleggio och gorgonzolaost med fikonmarmelad och kex
Italienskt lantbröd, hästlimpa och smör
205 kr / 230 kr