Vi arbetar med framtiden i fokus och har därför en målsättning att minst 15 % av våra råvaror ska vara ekologiska. För oss är det viktigt att köpa de bästa råvaror som för tillfället går att få tag på och det är en fördel om råvarorna är ekologiska och/eller närproducerade.

Våra råvaror

Ekologiska och närproducerade råvaror ligger oss mycket varmt om hjärtat. Genom att använda oss av ekologiska råvaror säkerställer vi att råvarorna är obesprutade och i övrigt odlade på ett sätt som är bättre för vår omgivning. Det är viktigt för oss att ta ställning och på ett aktivt sätt visa vilka fördelar det finns med råvaror av bättre kvalité.

Vi använder till stor del ekologiska råvaror och om du vill ha en hel meny som är ekologisk och/eller närproducerad, så ordnar vi gärna det. På grund av att tillgången på råvaror tidvis är begränsad kan vi inte garantera 100% ekologiska råvaror i alla våra menyer. Däremot kan du vara säker på att vi alltid väljer ekologiskt, närproducerat och KRAV-märkt när vi har möjlighet. Det är även önskvärt att ni när ni beställer har något längre framförhållning än vid vanliga beställningar.

Ekologiskt bröllop

En stor trend både i Sverige och utomlands är ekologiskt bröllop. Ni kan välja hur stor del av ert bröllop som ska vara ekologiska. Förutom den goda maten, hjälper vi dig gärna att få kontakt med duktiga ekologiska samarbetspartners.

Kontakta oss gärna för mer information om våra ekologiska produkter.