Catering Roslagen ägs och drivs av Michael Brink, som är en erfaren krögare med flertalet framgångsrika restauranger i Stockholm. Redan som lite grabb hängde Micke i köket hemma hos sin farmor Wiola i Gamla Hagalund, Solna, granne med konstnär Olle Olsson och lärde sig matlagning från grunden. En kunskap han förvaltat och förädlat under alla år i krogbranschen.

Vi vill förmedla det genuina med vår mat. Vi fuskar inte med råvaror, vi är ekologiska så långt det går och framförallt så gillar vi att se våra gäster nöjda.

Vi är ett modernt cateringföretag med säte i Norrtälje och vi levererar till företag och privatpersoner i hela Stockholms län.

Vi driver ett antal bra restauranger, som alla sätter matupplevelsen och hantverket främst. Och det har gått bra, mycket tack vare vårt nära samarbete med kunden och vår förmåga att anpassa oss. Vi delar dessutom gärna med oss av vår långa erfarenhet av restaurangbranschen.

Fastighetsägare och företagsrestauranger är våra främsta målgrupper men vi vänder oss även till privatpersoner som kan vara intresserade av en högklassig lunch- och cateringupplevelse.

 

Kontakta oss gärna!

 

 

Håll personalen vid gott mod med bra lunchmåltider i avkopplande miljö!