Missa inte att beställa vår duktiga personal till din fest, konferens, bröllop, lunch eller middag när ni beställer er catering från oss.

Vi erbjuder bartenders, servitriser & servitörer, kockar, hovmästare och även en koordinator till bröllop. Till bröllop och andra större fester är vår  rekommendation alltid att hyra personal från oss. På så sätt bibehåller vi den höga kvalitén under hela festen.

Genom att anlita vår kvalificerade personal säkerställer du att allt flyter på som det ska och du kan ägna all din uppmärksamhet till dina gäster. Vår personal är kunnig och har ett tillmötesgående och flexibelt sätt mot dina gäster. De har stor kunskap om maten de hanterar och framför allt har de roligt när de arbetar tillsammans, vilket märks på gästernas betyg.

Enligt gällande avtal är minsta arbetstid per person fem timmar. OB-tillägg tillkommer på kvällar och helger och vissa storhelger debiteras dubbel taxa. Se nedan för aktuella priser.

Vid större tillställningar finns det även möjlighet att anlita en projektledare hos oss som vägleder er genom allt – från första kontakten, tills sista gästen har gått.

Våra priser (ex moms)

Kock, servitör, servitris 350 kr/h

Hovmästare, arbetsledare 395 kr/h

Projektledare, övergripande ansvarig 450 kr/h